Forum

OUR FORUM IS UP BUT WE ARE STILL IN THE MIDDLE OF UPDATING AND FIXING THINGS.  SOME THINGS WILL LOOK WEIRD AND/OR NOT BE CORRECT. YOUR PATIENCE IS APPRECIATED.  We are not fully ready to answer questions in a timely manner as we are not officially open, but we will do our best. 

You may have received a 2-factor authentication (2FA) email from us on 4/21/2020. That was from us, but was premature as the login was not working at that time. 

BUNNY 911 – If your rabbit hasn’t eaten or pooped in 12-24 hours, call a vet immediately! Don’t have a vet? Check out VET RESOURCES

The subject of intentional breeding or meat rabbits is prohibited. The answers provided on this board are for general guideline purposes only. The information is not intended to diagnose or treat your pet. It is your responsibility to assess the information being given and seek professional advice/second opinion from your veterinarian and/or qualified behaviorist.

What are we about?  Please read about our Forum Culture and check out the Rules

BUNNY 911 – If your rabbit hasn’t eaten or pooped in 12-24 hours, call a vet immediately!  Don’t have a vet? Check out VET RESOURCES 

The subject of intentional breeding or meat rabbits is prohibited. The answers provided on this board are for general guideline purposes only. The information is not intended to diagnose or treat your pet.  It is your responsibility to assess the information being given and seek professional advice/second opinion from your veterinarian and/or qualified behaviorist.

BINKYBUNNY FORUMS

Forum TECHNICAL STUFF Keep getting error message when posting

Viewing 5 reply threads
  • Author
    Messages

    • prince dorian the bun
      Participant
      743 posts Send Private Message

        There has been a critical error on your website.

        Learn more about debugging in WordPress.

         

        That’s the error, it still posts my message and is easy enough to work around, but thought I would call it out anyway. This happens with both text and post with images.


      • LBJ10
        Moderator
        16936 posts Send Private Message

          I’m not getting any error messages, but I will bring this to BB’s attention.


        • BB Administrator
          Keymaster
          392 posts Send Private Message

            PDTB — Has this been happening since you have become a member or just started, and if it has been recently, can you give an guestimate about when it started?

             

            Helloworld!!


          • Bu20055
            Participant
            246 posts Send Private Message

              It’s been happening to me too. It’s only started recently (a week or two?). If it makes a difference, I’ve been using my phone.

               

              Edit: it didn’t happen this time. Hmm.


            • prince dorian the bun
              Participant
              743 posts Send Private Message

                yep like @bu20055 it has been happening about a week or so. Though it seems not to be happening today… at least not for the post I just made.

                 

                Edit: and this reply had no issue either. Maybe some weird glitch last week?

                 


              • prince dorian the bun
                Participant
                743 posts Send Private Message

                  oh and I should add it was on laptop, Chrome browser (Version 84.0.4147.125) .

              Viewing 5 reply threads
              • You must be logged in to reply to this topic.

              Forum TECHNICAL STUFF Keep getting error message when posting