Forum

OUR FORUM IS UP BUT WE ARE STILL IN THE MIDDLE OF UPDATING AND FIXING THINGS.  SOME THINGS WILL LOOK WEIRD AND/OR NOT BE CORRECT. YOUR PATIENCE IS APPRECIATED.  We are not fully ready to answer questions in a timely manner as we are not officially open, but we will do our best. 

You may have received a 2-factor authentication (2FA) email from us on 4/21/2020. That was from us, but was premature as the login was not working at that time. 

BUNNY 911 – If your rabbit hasn’t eaten or pooped in 12-24 hours, call a vet immediately! Don’t have a vet? Check out VET RESOURCES

The subject of intentional breeding or meat rabbits is prohibited. The answers provided on this board are for general guideline purposes only. The information is not intended to diagnose or treat your pet. It is your responsibility to assess the information being given and seek professional advice/second opinion from your veterinarian and/or qualified behaviorist.

What are we about?  Please read about our Forum Culture and check out the Rules

BUNNY 911 – If your rabbit hasn’t eaten or pooped in 12-24 hours, call a vet immediately!  Don’t have a vet? Check out VET RESOURCES 

The subject of intentional breeding or meat rabbits is prohibited. The answers provided on this board are for general guideline purposes only. The information is not intended to diagnose or treat your pet.  It is your responsibility to assess the information being given and seek professional advice/second opinion from your veterinarian and/or qualified behaviorist.

BINKYBUNNY FORUMS

Forum TECHNICAL STUFF forum login/posting has issues

Viewing 4 reply threads
  • Author
    Messages

    • mia
      Participant
      515 posts Send Private Message

        Have been having issues since March with logging in and/or post. Tried difference devices. Sdometimes can login but can’t post, sometimes get kick out of forum area when logging in, sometimes sends error message while othertimes no message

        Even today, tried logging in several times and never worked. Only worked after I edited name.


      • Bam
        Moderator
        16806 posts Send Private Message

          I have forwarded this to our admin. Thank you for reporting this problem!


        • mia
          Participant
          515 posts Send Private Message

            Every single of my post goes to error page after submit (though it actually posts) and goes into wait for moderation (don’t know if this is a new thing but only pics did this before).


          • Bam
            Moderator
            16806 posts Send Private Message

              It’s not supposed to be like this. I have reported this too now.


            • TinyPawTracks
              Participant
              6 posts Send Private Message

                Hello! I have the same issue.

            Viewing 4 reply threads
            • You must be logged in to reply to this topic.

            Forum TECHNICAL STUFF forum login/posting has issues