Last Post by BB at 11/19/2011 6:28 AM (6 Replies)
|
Author Messages

User is Offline FrankieFlash
Michigan
1715 posts Send Private Message
11/17/2011 2:04 PM

So i've tried posting two new posts, one in the welcome and one in Questions section and it says I have one post (prior to the post I just made) but I can't see what it is when I look from my profile. So what worked, the welcome or the questions post? Can anyone see what I've posted? Also, is anyone else having problems creating new posts or viewing ones you've already made... is this temporary?

-Anna


User is Offline bwild
274 posts Send Private Message
11/17/2011 2:59 PM

This is the message I get when I go to your forum topics under your profile page:
Exception of type 'System.OutOfMemoryException' was thrown.

I know what this means as much as you do but I expect BB will be able to answer lol

ETA: went to look for your post in the welcome section but it kept coming up with an error message and I did not see a post from you in the Q&A section, just to let you know


User is Offline FrankieFlash
Michigan
1715 posts Send Private Message
11/18/2011 4:15 AM
ok thank you. That's exactly what happens to me. At least I know I'm not alone. I basically took my welcome message and put it in my profile.

User is Offline jerseygirl
Australia
14741 posts Send Private Message
11/18/2011 12:29 PM

I got "Oops" msg too when trying go to Welcome subforum. I'll alert BB.

Frankie_Flash, you could post in the Lounge if you like. The forum leaders can move the thread later if you request. Also they can delete any multiple threads if they turn up in the welcome section.

Welcome by the way.

ETA: It appears some members are able to access and post in Welcome subform because there are post made today.  I can open the thread that's top of the list by clicking on its title. I can't go into Welcome though in general.  I'm using Windows IE8

Frankie_Flash, what browser are you using? Are you posting from a phone at all?  These details might help BB get to the bottom of what's happening.


User is Offline FrankieFlash
Michigan
1715 posts Send Private Message
11/18/2011 5:27 PM
I'm in mozilla firefox. No phone. Thanks for all your thorough checking. I too can see the last post in the welcome thread but not the whole subform. It happened to be where my first post was last night. then i tried again in Q&A and that post never showed up later. But today I've been able to successfully post, but not be able to see my posts under my profile or the first two I've tried.

Thanks for the welcome!

User is Offline RabbitPam
South Florida
Forum Leader
10565 posts Send Private Message
11/19/2011 2:24 AM
Welcome Frankie_Flash. Sorry about the Welcome section, but I got jersey's alert and have emailed BB. It may take a while, ie. a day or so, for that to get fixed if it can. I quoted the message in the section as well as in your Profile, so thank you for being patient. It's going to get a whole site overhaul soon, and may get added to the list of things to be fixed. Adding a new signature might be hard to do at the moment as well. Otherwise, the regular forum posts should be fine, or at least temporarily off. Sometimes there's a time of day when the server reboots or something, and occasionally a member hits it just at that moment. Stay with us.

I do know that when I use Firefox (my search engine of choice) I can't access certain things in the newer versions, like Farmville. I think I may have had trouble with BinkyBunny on occasion in the past, though it works for me now. Make sure you have the latest updates to Firefox, java, etc. Though they often are the cause not the cure.
If you have more trouble, you can try it via Google Chrome, which is free. My farmville only works with that. BB is the same on both.
 photo CarrotCrop100x500BBSiggy_zps0f2147e4.jpg Have your people call my people. We'll do carrots.

User is Offline BB
San Francisco Area
Forum Leader
8672 posts Send Private Message
11/19/2011 6:28 AM
We're workin on it.


---